Snaga prirode u službi ljepote: Yves Rocher stigao u Didaco prodavnice

Od danas na policama Didaco shopa svi ljubitelji prirodne kozmetike mogu pronaći organsku kozmetiku Yves Rocher, koja dolazi iz Francuske, gdje već godinama predstavlja prvi izbor u službi ljepote.

Yves Rocher francuska biljna kozmetika 🌿🌱 kojoj vjeruje 30 milijona žena širom svijeta od jula je dostupna u drogerijama Didaco. Otkrijte Yves Rocher best-sellere u kategorijama njege lica, njege za kosu te uživajte u neodoljivim i neobičnim mirisnim kombinacijama proizvoda za higijenu.
Još davne 1959. godine kada je g. Yves Rocher osnovao svoj prvi laboratorij u potkrovlju porodične kuće u selu La Gacilly u Francuskoj, imao je jasnu viziju; učiniti svoje proizvode dostupne svim ženama i vratiti prirodi ono što nam je dala.

Upravljajući svakim korakom proizvodnje, Yves Rocher proizvodi za ljepotu sadrže aktivne biljne sastojke proizašle iz vlastitog agroekološkog uzgoja na više od 60 ha organskih polja, koji su proizvedeni u vlastitim tvornicama. Na taj način nude proizvode za ljepotu vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Yves Rocher kozmetika je dostupna u 6 shopova: BANJA LUKA (RK BOSKA), GRADIŠKA, DOBOJ, SARAJEVO (DOBRINJA i  ILIDŽA)  I TUZLA, kao i online na DIDACO web shopu: https://didacoshop.com/product-category/yves-rocher/

U Didaco radnjama, kao i na web šopu, trenutno je dostupno 90 proizvoda, ali  će se asortiman proširivati u skladu s potrebama kupaca.

– Od idućeg mjeseca u Didaco radnje dolazi i mirisna linija ovog brenda.

Didaco shop