Didaco Commerce postoji od 1999. godine.

Od male porodične firme narastao je u kompaniju koja zapošljava preko 150 radnika različitih profila. Nalazimo se na listi uspiješnih privrednih subjekata i poželjnih poslodavaca u BiH.

Imamo 23 Didaco Shopova širom Bosne i Hercegovine, a taj broj iz godine u godinu raste.Pored sopstvenih prodavnica, ekskluzivni smo uvoznik i distributer mnogih proizvoda koje svakodnevno nalazite na policama hiper marketa, kozmetičkih lanaca, frizerskih salona i kozmetičkih salona, apoteka.

U poslovanju s kupcima naglasak je na bliskim odnosima i održavanju njihova povjerenja u Didaco commerce kao pouzdanog poslovnog partnera.

Uočavajući potrebe svojih partnera, oblast djelovanja smo tokom godina proširili i na marketing za druge klijente, te uvoz i prodaju repromaterijala.

Ključna snaga Didaco Commerce-a su zaposleni koji formiraju stručne timove fokusirane na poboljšanje usluga klijentima i stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima.

Kupci su prepoznali naš potencijal i pružili nam mogućnost stalnog rasta i unaprjeđenja, a mi im to vraćamo svakodnevim trudom da zadovoljimo njihove potrebe za kvalitetnim i aktuelnim proizvodima po pristupačnim cijenama.